Palete farduri FarmasiPaletă farduri de ochi Wanderlust 18 nuanțe – O paletă într-o gamă de 18 nuanțe ce variază de la tonuri îndrăznețe și intense de fard mat până la nuanțe sidefate și soft de pastel, puternic pigmentate și emoliente pentru un efect catifelat. O explozie de culori vibrante și uimitoare într-o gamă de texturi.
Paletă farduri de ochi Iconic – 12 nuanțe atent selectate, care se completează și se combină excelent în funcție de stilul dorit! O explozie de culori vibrante și uimitoare într-o gamă de texturi, de la mat la sidefat. Puternic pigmentate și emoliente pentru un efect catifelat.
Paletă farduri de ochi Glam Up 12 nuanțe atent selectate, care se completează și se combină excelent în funcție de stilul dorit! O explozie de culori vibrante și uimitoare într-o gamă de texturi, de la mat la sidefat. Puternic pigmentate și emoliente pentru un efect catifelat.
😍Meriti sa te simti frumoasa si speciala cu produse cosmetice pentru machiaj, unghii, ingrijire a parului si a pielii, realizate din cele mai bune ingrediente.
💎Nu mai ezita, încearcă, cu încredere, produsele Farmasi, le vei îndrăgi ❤️Bucură-te de produse de calitate la un super preț!
Înscrie-te și beneficiezi de reduceri plus cadouri !
✅Răsfoiește noul catalog online, alege produsele dorite apoi completează formularul de mai jos pentru a beneficia de reducere 23-30 %
✅Catalog:
https://www.farmasi.ro/catalog…
✅Link pentru reducere:
https://farmasi.ro/Account/Create…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *